Lord Merlin og The Lady Of The Lake – ny slotudgivelse fra Play’n GO

Lord Merlin og The Lady Of The Lake - ny slotudgivelse fra Play'n GO

Lord Merlin og The Lady of The Lake er et 5-hjuls, 3-række videoslotspil med 10 betalingslinjer.

3 eller flere SCATTER-symboler udløser GRATIS SPINS-tilstand med en indledende 8 spins. Et tilfældigt ROYAL-symbol eller HIGH-PAYING-symbol vælges på hvert spin for at blive et specielt UDVIDENDE SYMBOL!

Det valgte UDVIDENDE SYMBOL kan danne vinderkombinationer på tværs af ikke-tilstødende hjul. Hvis det højtbetalte symbol er valgt som et særligt UDVIDENDE SYMBOL, mindst 2 af dette symbol lander på hjulene, vil dette symbol udvides, og hvis Royal Symbol vælges som et særligt UDVIDET SYMBOL, mindst 3 af dette symbol lander på hjulene, dette symbol udvides.

Under GRATIS SPINS skifter SCATTER-symbolet til WILD SCATTER-symbolet. WILD SCATTER fungerer som et WILD-symbol og erstatter alle symboler.

I GRATIS SPINS udløser 2 eller flere WILD SCATTERS EXCALIBUR SPINS. Hvert WILD SCATTER-symbol tildeler +1 EXCALIBUR SPIN. Den valgte specielle UDVIDENDE SYMBOL låses fast og kan udvides på alle EXCALIBUR-SPINS. 2 eller flere WILD SCATTERS genudløser funktionen. Spillet har også en valgfri Gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spin i hovedspillet ved korrekt at gætte farven eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.

Du kan forsøge at gange din gevinst i den valgfri Gamble-runde. Tryk på GAMBLE-knappen efter at have vundet en præmie for at starte runden. Dit mål er at gætte korrekt farven eller dragt på et kort med billedsiden nedad. Gætte ved at klikke på den relevante knap. Hvis du forudsiger farven korrekt, fordobler du din præmie. Hvis du korrekt forudsiger dragt, firdobler du din præmie.

Du kan spille Gamble-runden op til fem gange efter hinanden og op til en grænse på 2500 mønter.

Spil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *