Ny slotudgivelse fra Play’n GO: The Paying Piano Club

Ny slotudgivelse fra Play'n GO: The Paying Piano Club

The Paying Piano Club fra Playn GO er en 3-hjuls video slot med 5 betalingslinjer. WILD-symbol kan vises som en stak. WILD erstatter ALT symbol undtagen SCATTERS.

WIN MULTIPLIER er altid tilgængelig i hele spillet. Det udløses ved at lande en stablet WILD på et vindende spin. MULTIPLIER-værdien vælges og anvendes derefter på gevinsten af ​​det udløsende spin. At få 1 eller flere stablede WILDS på et spin aktiverer kun 1 tilfældig MULTIPLIER. I basisspil er de tilgængelige MULTIPLIERS x2, x3, x5 og x10.

3 bandmedlem SCATTERS udløser GRATIS SPINS med 5 indledende spins. Når GRATIS SPINS begynder, er de indledende MULTIPLIERS x2, x3, x5 og x10. Hver GULDMYNDSKRIFT øger alle de tilgængelige MULTIPLIERS med +1 og gentrigger yderligere 1 GRATIS SPIN. Du kan tjene et ubegrænset antal ekstra GRATIS SPINS og MULTIPLIER-intervaller.

Incremented MULTIPLIER overføres til resterende GRATIS SPINS. GRATIS SPINS MULTIPLIER-værdi nulstilles, når GRATIS SPINS slutter. I basisspil har hvert hjul et unikt SCATTER-symbol. I GRATIS SPIN bruges et GULDMYNDESpreder-symbol.

Spil betalende klaverklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *