NHL samarbejder med Bally’s Corporation om sportsvæddemål

NHL samarbejder med Bally's Corporation om sportsvæddemål

Det er blevet meddelt i dag, at National Hockey League of America har indgået et samarbejde med Bally’s Corporation i en ny sportsbetting-aftale, der får det Rhode Island-baserede spil- og væddemålsselskab til at blive den officielle sportsbettingpartner for den professionelle ishockeyliga.

Denne aftale, som er begyndelsen på et flerårigt strategisk partnerskab, er den første sportsvæddemålsaftale mellem Bally’s Corporation og en professionel sportsliga.

Som en del af aftalen vil Bally’s Corporation have fulde rettigheder til at bruge NHL’s logoer og mærker sammen med at få adgang til officielle data fra ligaen, som den vil bruge i sine sportsbettingprodukter.

Virksomheden har også oprettet forbindelse til mediefirmaet Sinclair Broadcast for at skabe eksklusivt og engagerende indhold til ligaens fans samt levere integreret indhold til live spildækning på næsten tyve sportsnetværk.

Dette partnerskab mellem de to organisationer bringer gensidige fordele og er en stor milepæl i Bally’s Corporation sportsvæddemål og i-gaming-strategi for at blive førende inden for sit felt.

Ved at få rettighederne til at bruge hockey ligas branding og logoer kombineret med mediepartnerskabet vil spil- og væddemålsudbyderen være i stand til at transformere engagementet mellem hockeyteam og fans.

Efter sigende er partnerskabet med Bally’s Corporation et ideelt for National Hockey League på grund af væddemålsoperatørens vision og strategi for dets eksisterende og fremtidige væddemålsprodukter på markedet. Derudover vil ligaen bruge partnerskabet til at øge engagementet med hockeyfans både lokalt og nationalt.

NHL Chief Business Officer og Senior Executive Vice President Keith Wachtel kommenterede partnerskabet:

Vi er begejstrede for at blive den første nationale sportsliga-partner for Bally’s Corporation.

Med sit Sinclair Broadcast Group-partnerskab kombineret med en stærk strategisk vision for sin portefølje af sportsbettingprodukter er Bally’s en ideel partner for NHL til yderligere at engagere vores ivrige fanebase på nationalt og lokalt niveau.

Præsident og administrerende direktør for Bally’s Corporation George Papanier delte også sine kommentarer til aftalen:

Vi er begejstrede for at indgå dette partnerskab med NHL, som repræsenterer en vigtig milepæl i vores strategi om at blive førende inden for online sportsvæddemål og iGaming-rummet.

Med adgang til NHLs officielle logoer og mærker sammen med vores første mediepartnerskab med Sinclair vil vi fortsætte på vores vej til at transformere, hvordan fans interagerer med deres yndlingshockeyhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.