ScientificGames navigerede i pandemi, da de finansielle tal rapporterede

ScientificGames navigerede i pandemi, da de finansielle tal rapporterede

Den globale spil- og lotterigigant Scientific Games, der opererer på en række produktmarkeder, herunder digital, spil og lotteri, har i dag rapporteret sine økonomiske resultater for fjerde kvartal sidste år og hele året.

Sidste år stod virksomheden over for en række uforudsete udfordringer, men administrerende direktør Barry Cottle har udtalt, at det med succes har navigeret igennem dem takket være teamets arbejde og mangfoldigheden af ​​forretningsdriften.

Starten på dette år har været noget af en anden historie, da firmaet søger at vinde og vinde for sine produkter, spilfranchises og nye genremuligheder.

Ifølge rapporter søger Scientific Games at transformere forretningen og udnytte den udviklende industri, da den viser disciplineret omkostnings- og balancestyring i hele fjerde kvartal og år.

I lyset af de tal, der offentliggøres i dag, var virksomheden i stand til at generere mere end $ 150 millioner i driftsmæssig pengestrøm og mere end $ 70 millioner fri pengestrøm.

Videnskabelige spil stod ligesom mange virksomheder i spilindustrien over for hidtil usete tider sidste år, da den globale pandemi fremsatte en række foranstaltninger fra myndigheder og regeringer for at forhindre spredning af virussen. I lyset af dette stoppede spiloperationer, da spillesteder blev lukket, og virksomheder lukkede deres døre under rækken af ​​lock-downs.

Imidlertid gennemførte spilgiganten sin strategi i lyset af at drive pengestrøm i sidste del af året og var i stand til at fokusere på muligheder og forbedringer fremad for at øge pengestrømsomdannelsen og øge interessentværdien.

Efter sigende har Scientific Games samlede virksomhedsindtægter haft fordel af forbedringer inden for spil og dets lotteriprodukter, SciPlay og digitale virksomheder, der leverer vækst i fjerde kvartal.

I løbet af hele året modregnede virksomheden delvist 25% af sin konsoliderede omsætning med SciPlay, en førende udvikler og udgiver af digitale spil på mobil- og webplatforme.

Sammenlignet med fjerde kvartal året før, før den globale pandemi, steg SciPlay-omsætningen omkring tredive procent, den digitale omsætning steg en procent, og spilomsætningen steg sekventielt.

Barry Cottle, administrerende direktør og præsident for Scientific Games kommenterede:

Mens 2020 bestemt havde uforudsete udfordringer, kunne jeg ikke være mere stolt af vores team for at kunne navigere gennem dem. Den stærke gennemførelse kombineret med mangfoldigheden i vores forretning muliggjorde en positiv pengestrøm. Når vi starter året, er jeg virkelig begejstret for holdet, produkterne og spilfranchiserne, der skal muliggøre aktievinster, dealgevinster og muligheder for at komme ind i nye genrer. Ledelsesteamet og vores bestyrelse arbejder målrettet med at transformere vores virksomhed, udnytte de udviklende branchetendenser og levere overdrevent afkast til vores aktionærer.

Michael Eklund, Chief Financial Officer for Scientific Games kommenterede også:

Vi fortsatte med at udføre efter at have drevet pengestrømsforbedringer i fjerde kvartal på trods af en række COVID-19-relaterede begrænsninger for vores landbaserede forretning. Fokus er fortsat på disciplineret styring af omkostninger og balance. Jeg er sikker på mulighederne for forbedringer af operationelle og forretningsprocesser, der vil øge pengestrømsomdannelse og nedskæring, hvilket fører til øget interessentværdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *