Unikrn forbinder sig med FYX i ny onlinespil og esports-aftale

Unikrn forbinder sig med FYX i ny onlinespil og esports-aftale

Det er blevet meddelt i dag, at verdens førende esports-væddemærke Unikrn har koblet sig op med FYX Gaming, et esports-teknologifirma, der udvikler blockchain-løsninger, i en ny online gaming- og esportsaftale.

Link-up vil se de to virksomheder arbejde sammen om at levere næste generations produkter i iGaming teknologi og løsninger.

Både FYX Gaming og Unikrn vil indledningsvis samarbejde om det nye CryptoFights-kampspil, der er færdighedsbaseret og fungerer ved hjælp af historiske esports-matchdata, som folk kan satse på ved hjælp af livebetting-funktionaliteten.

En non-stop strøm af indhold leveres ved hjælp af faktiske, virkelige livsdata fra CryptoFights-kampe, som registreres live til Bitcoin-blockchain via udbydersplatformen.

Denne revolutionerende nye onlinespil- og esports-aftale vil integrere det populære CryptoFights-spil til Unikrn Virtual-produktet og er den første af mange integrationer, der forventes at finde sted i de kommende måneder.

CryptoFights er et online kampspil, der sætter krigere mod hinanden på en versus en-basis. Kæmpere spiller mod hver skift for at foretage bevægelser og handlinger. Integrationen af ​​denne platform ved hjælp af systemet gør det muligt at placere væddemål på live-kampe, der har fundet sted inden indlæsning af en begivenhed.

Ifølge rapporter kan blockchain-dataprodukter udnyttes til fremtidige spil og esports på paltform.

Denne nye tidsalder online spil- og væddemekaniker er klar til fuld offentlig lancering senere på året og bringer en revolutionerende ny måde at satse online ved hjælp af ægte valuta.

Oprindeligt er platformen at tilbyde native cash-kampe og turneringer og giver spiludviklere en metode til at tjene penge på deres kreationer.

Spilintegritet vil blive verificeret for at sikre ægte resultater, og retfærdighed og implementering er indstillet til at være let tilgængelig uden forhåndsomkostninger for udviklere af alle størrelser i branchen.

Bitcoin SV er platformen, der driver FYX Gaming-systemet og integrerer en datahovedbog, der bruges til at gemme individuelle matchdata på en permanent basis, der er indsamlet i realtid, hvilket bekræfter integriteten af ​​resultater og åbner muligheder for nye konkurrencedygtige funktioner til indtægtsgenerering.

Administrerende direktør for FYX Gaming Adam Kling kommenterede partnerskabet:

Dagens aftale mellem FYX og Unikrn er et kæmpe første skridt i retning af at skifte forretnings- og indtægtsmodeller, der ligger til grund for spilindustrien.

Partnerskabet skaber straks en helt ny indtægtsstrøm for spiludviklere, med grundlaget for fremtidige spil på FYX til at følge CryptoFights-skabelonen og integrere med Unikrn – en anden unik funktion aktiveret gennem vores innovative blockchain-baserede esportsplatform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *