BF Games: Star Settleri uus pesa väljaanne

BF Games: Star Settleri uus pesa väljaanne

Mängu kirjeldus

Tormake taevasse ja avastage, mis asub Star Settler ™ -is ülaltoodud planeetidel. Suunake oma kosmoselaev rullides ja võite avastada astronoomilisi esemeid, nagu varjatud kordajad ja tasuta keerutused. Hoidke silma peal astronaudi laienevate metsikute ja galaktikate vaheliste hajumise sümbolite puhul boonuspöörete jaoks kuumade ja külmade metsikutega.

Star Settler ™ viib teid galaktikate vahelisele teekonnale kosmoserullidesse, et avastada uusi galaktikaid, mis pakuvad lisaboonuseid. Vabastage oma sisemine astronaut ja püüdke salapärast sinist planeeti, et teie võidud kolm korda saada.

Star Settler ™ on viie rulliga 3-realine videopesa, millel on 20 võiduliini. Maandumisboonuse sümbolid käivitavad funktsiooni Pick-and-Click, kust leiate 50-kordse võidu kordisti. Jälgige hajutajaid, kes toovad boonuspöördeid kuuma ja külma metsikuga.

Boonus

BONUS-i maandumine 2., 3. ja 4. rullil aktiveerib funktsiooni Pick and Click. On kuus erinevat juhuslikult segatud väärtust, mis illustreerivad panuse kordajat 5, 10, 20, 30, 40 ja 50. Mängija saab valida ühe ekraanil kuvatava sümboli. Kasutaja valitud number on väärtus, mille kasutaja võidab. Võit lisatakse mängija saldole.

Tasuta keerutused

Kolme või enama SCATTER sümboli maandumine käivitab režiimi TASUTA KEERUTUSED. Seal on viis erinevat juhuslikult segatud väärtust, mis on: 5, 10, 15, 20, 30. Mängija saab valida ühe ekraanil kuvatud sümboli. Kasutaja valitud number on TASUTA KEERUTUSTE arv. TASUTA KEERIMISI saab uuesti käivitada. Kui TASUTA KEERUTUSED on uuesti sisse lülitatud, avab mängija TASUTA KEERUMISTE algnumbri, mis lisatakse praegusele TASUTA KEERUTUSTE arvule. TASUTA SPINNE mängitakse käivitatud panuse ja ridade korral. TASUTA KEERUTUSTE ajal kasutatakse alternatiivseid rullide komplekte. TASUTA KEERAMISE ajal ei kuvata rullidel sümboleid.

Tasuta keerutuste funktsioonid

TASUTA KEERUTUSTE ajal võivad nii KÜLMAD JA KUUMAD METSAD tulla eraldi ja mitte rullidest, vaid juhuslikult. Rullikutel 1 kuni 4 on COLD WILDi auhinnad 4 sümboli abil, ruudu kujulised. Funktsioon HOT WILD autasustatakse 3 sümboliga diagonaalselt.

Metsik

WILD sümbolid ilmuvad ainult kolmele keskmisele rullile. WILD asendab kõiki muid sümboleid, välja arvatud sümbol SCATTER ja BONUS. Igale rullile saab maanduda ainult üks metsik sümbol. Kui ekraanile ilmuvad sümbolid WILD ja PLANET BLUE, kolmekordistatakse kõik ekraanil näidatud võidud, sealhulgas võidud sümbolist SCATTER.

hajumine

SCATTER sümboleid võib ilmuda kõikidel rullidel. Igale rullile saab ilmuda ainult üks SCATTER. Kolme või enama SCATTER sümboli maandumine rullidele loob võiduka kombinatsiooni. Kolm või enam sümbolit SCATTER käivitavad TASUTA KEERUTUSE. Sümbolid WILD ja SCATTER ei saa samal rullil korraga ilmuda.

Mängi nüüd

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga