MGM kajastab tegevust, kui kajastatakse majandustulemusi

MGM kajastab tegevust, kui kajastatakse majandustulemusi

MGM Resorts, mis on kinnisvarainvesteeringute usaldusfond MGM Resorts kasiinokinnisvara omamise taga, on täna kajastanud oma tegevust viimase kaheteistkümne kuu jooksul, kui esitatakse majandustulemused.

Kogu eelmise aasta kaheteistkümne kuu jooksul on ettevõtte konsolideeritud üüritulu üle 760 miljoni dollari ja konsolideeritud puhaskasum üle 160 miljoni dollari.

Mängu-, meelelahutus- ja hotellindussektori jaoks väljakutsuval aastal suutis ettevõte säilitada kindla aluse, viies oma üldise äristrateegia raames läbi mitmeid tehinguid.

Ühisettevõtte kaudu suutis ettevõte omandada suurema osa MGM Grand Las Vegasist – hotellist ja kasiinost, mis asub Nevadas Las Vegas Stripil ja kus asub USA suurim üksikhotell.

Ehkki investeerimisfond seisis silmitsi pretsedenditute aegadega, suutis see endiselt olla keskendunud ja pühendunud ettevõtte kasvatamisele ja aktsionäridele pikaajalise väärtuse pakkumisele, seda eelkõige ärimudeli tugevuse ja järjepideva üürikogumise rekordi tõttu.

MGM Growth Properties rendib oma vara, sealhulgas puhkekeskused, ettevõttele MGM Resorts International. Selle viimane tegevus viidi lõpule eelmise aasta ebakindlal perioodil, mille käigus tehti ühisettevõte New Yorgis asuva Ameerika alternatiivsete investeeringute haldamise ettevõttega The Blackstone Group. Selliste ühisinvesteeringute hulka kuulus Las Vegas Stripil asuva 43-korruselise luksuskuurordi ja kasiino Mandalay Bay omandamine.

Üldiselt suutis ettevõte sõita ülemaailmse pandeemia tormiga, hoolimata sellest, et kasiinod olid suurema osa aastast suletud. Iga kasiino suutis ettevõttele endiselt üüri maksta, mille käigus kasvas aasta viimases kvartalis üürimaksetena üle 200 miljoni dollari, mis moodustas aasta kokkuvõttes üle 840 miljoni dollari.

MGM Growth Properties tegevjuht kommenteeris:

Kuigi 2020. aastal esitati ainulaadseid väljakutseid, viis MGP edukalt lõpule tehingud, mis panid meid kindlale alusele jätkama oma pikaajalise äristrateegia elluviimist.

Omandasime oma ühisettevõtte Blackstone’iga enamusosaluse MGM Grand Las Vegase kinnisvaras ja viisime lõpule 1,4 miljardi dollari suuruse osakute tagasivõtmise tehingu, mis aitas ettevõttel kasvada ja mitmekesistada meie aktsionäride baasi.

Meie ärimudeli tugevust demonstreerisime taas meie 100% üürikogumise rekordi ja aasta lõikes 3,7% aastase dividenditõusu kaudu.

Oleme jätkuvalt keskendunud ettevõtte kasvu jätkamisele ja pikaajalise aktsionäriväärtuse saavutamisele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga