NetEnt tegevjuht Therese Hillman astub tagasi

NetEnt tegevjuht Therese Hillman astub tagasi

On selgunud, et NetEnt’i tegevjuht Therese Hillman on oma rollist kohe tõhusalt loobunud.

Murrangulised uudised on täna päevavalgele tulnud pärast paljastavat sotsiaalmeedia postitust Hillmanilt, kus öeldi, et eile oli tema viimane päev iGamingi arendusfirmas.

Hillman asus tegevjuhi kohale pärast Per Erikssoni lahkumist kolm aastat tagasi osana pikaajalise fookuse ja kasvu suurendamise strateegiast.

Pärast eelmisest finantsjuhi kohalt lahkumist nimetati Therese Hillman tegevjuhiks ning jälgis lugematuid uusi mänguväljaandeid, uusi hasartmänguturule sisenemisi ja mänguhiiglase Red Tigeri omandamist.

Hillman teatas ka, et on põnevil, nähes, kuidas NetEnt jätkab uute mängude ja toodete väljatöötamist osana Evolutioni ülevõtmisest, ning saatis erilise tänu oma töökaaslastele ja kolleegidele ettevõttes.

Therese Hillmani avaliku sotsiaalmeedia postituse kohaselt:

Täna on minu viimane päev NetEntis ja on aeg hüvasti jätta, tänada ja palju õnne kõigile kolleegidele, endistele kolleegidele, klientidele, konkurentidele ja partneritele, kellega mul on olnud NetEntiga koos oldud aastate jooksul hea meel kohtuda ja tutvuda. & amp; Punane tiiger.

Valetaksin, kui ütleksin, et minu 3 aastat tegevjuhina on olnud lihtsad ja lõbusad. See on olnud päevapealt tõeline väljakutse ja tuli teha palju raskeid otsuseid.

Meil on olnud nii kõrgeid kui ka madalamaid tasemeid ja ma olen väga tänulik selle raske töö eest, mis tehti põnevate mänguväljaannete, uute turule sisenemiste, Red Tigeri omandamise ja palju muuga ning samal ajal säästuprogrammide läbivaatamise ja uuenemisega. organisatsioonid.

Nüüd on meie grupp integreeritud Evolutioni ja on parimate kätega.

Mul on hea meel näha, kuidas äri areneb edasi, ja ootan huviga ka tooteuuendusi, mida pakutakse operaatoritele ja mängijatele üle kogu maailma!

Eriline tänu Henrikule suurepärase koostöö eest, Gavinile parimaks tegevjuhiks Rob & amp; Andy kliendikesksuse eest, Lara & amp; Aditya teie tohutute pingutuste eest, Lasse Punase Tiigri hankimise ja toetamise eest, Andres R. & amp; meeskond jahvatamiseks, Lotta kõige ja kõigi teiste jaoks (tead ise, kes sa oled).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.