ScientificGames juhtis pandeemiat, nagu finantsandmed teatasid

ScientificGames juhtis pandeemiat, nagu finantsandmed teatasid

Ülemaailmne mängu- ja loteriihiiglane Scientific Games, mis tegutseb mitmetel tooteturgudel, sealhulgas digitaalsel, hasartmängude ja loteriil, on täna teatanud oma eelmise aasta neljanda kvartali ja kogu aasta majandustulemustest.

Eelmisel aastal seisis ettevõte silmitsi paljude ettenägematute väljakutsetega, kuid tegevjuht Barry Cottle teatas, et on tänu meeskonna tööle ja äritegevuse mitmekesisusele edukalt neist läbi navigeerinud.

Selle aasta algus on olnud mõnevõrra teistsugune lugu, kuna ettevõte soovib oma toodete, mängude frantsiiside ja uute žanrivõimaluste kasumeid ja võite võita.

Aruannete kohaselt soovib Scientific Games muuta äri ja kasutada arenevat tööstust, kuna see näitab distsiplineeritud kulude ja bilansi haldamist kogu neljanda kvartali ja aasta jooksul.

Täna avalikustatud arvude valguses suutis ettevõte teenida üle 150 miljoni dollari äritegevuse rahavoogu ja üle 70 miljoni dollari vaba rahavoogu.

Teaduslikud mängud, nagu paljud mängutööstuse ettevõtted, seisid eelmisel aastal silmitsi enneolematute aegadega, kui ülemaailmne pandeemia tõi ametivõimudelt ja valitsustelt rea meetmeid viiruse leviku tõkestamiseks. Seda silmas pidades mängutoimingud seiskusid, kuna ürituste korraldamise kohad olid suletud ja ettevõtted sulgesid uksed.

Mängurite hiiglane viis oma strateegia ellu, võttes arvesse rahavoo suurendamist aasta teisel poolel, ning suutis keskenduda tulevastele võimalustele ja parandustele, et suurendada rahavoogude ümberarvestamist ja suurendada huvigruppide väärtust.

Väidetavalt said Scientific Games’i kogutulud kasu hasartmängude ja nende lototoodete, SciPlay ja digitaalsete ettevõtete täiustamisest, mis andsid neljandas kvartalis kasvu.

Kogu aasta jooksul kompenseeris ettevõte osaliselt 25% oma konsolideeritud tuludest SciPlay abil, mis on juhtiv digitaalsete mängude arendaja ja väljaandja mobiil- ja veebiplatvormidel.

Eelmise aasta neljanda kvartaliga võrreldes kasvas SciPlay tulu enne ülemaailmset pandeemiat umbes kolmkümmend protsenti, digitaaltulu üks protsent ja hasartmängutulud järjest.

Teaduslike mängude tegevjuht ja president Barry Cottle kommenteeris:

Kuigi 2020. aastal oli kindlasti ettenägematuid väljakutseid, ei saanud ma meie meeskonna üle enam uhke olla, et nendest edukalt navigeerisime. Tugev täitmine koos meie äri mitmekesisusega võimaldas positiivset rahavoogu. Aasta algusega olen tõeliselt põnevil meeskonna, toodete ja mängude frantsiiside üle, mis peaksid võimaldama aktsiate kasvu, diilivõite ja võimalusi uutesse žanritesse sisenemiseks. Juhtkond ja meie juhatus töötavad sihipäraselt meie ettevõtte ümberkujundamise nimel, kasutavad ära arenevaid tööstussuundi ja pakuvad aktsionäridele liiga suurt tootlust.

Teaduslike mängude finantsdirektor Michael Eklund kommenteeris ka järgmist:

Jätkasime täitmist, olles neljandas kvartalis rahakäibe paranenud, hoolimata paljudest COVID-19-ga seotud piirangutest meie maismaal tegutsevale ärile. Keskendutakse jätkuvalt distsiplineeritud kulude ja bilansi haldamisele. Olen kindel operatsioonide ja äriprotsesside täiustamise võimalustes, mis suurendavad rahavoogude ümberarvestamist ja finantsvõimenduse vähendamist ning suurendavad sidusrühmade väärtust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.