Teaduslike mängude demomänguserveri leping

Teaduslike mängude demomänguserveri leping

Veebikasiino sisupakkujad kogevad võrguhasartmängutööstuses kasvavat nõudlust demomänguserveri juurdepääsu järele ning täna on sõlmitud uus leping First Look Games’i ja iGamingi hiiglasliku Scientific Games’i vahel.

Pakkuja demomänguserveri esmane eesmärk on võimaldada tasuta mängida kasiinomänge ja teenindusaegu, millel on tõestatud märkimisväärne mõju turunduspartnerite ja sidusettevõtete omandamisele ja tuludele.

Platvormil on nüüd hõlpsasti saadaval üle neljasaja Scientific Games’i kasiinomängu, mis pakub spetsiaalset integreerimist paljude kasiinosisu pakkujate ja arendajatega üle kogu maailma.

Demomänguserver on iGamingi tööstuses suhteliselt uus, kuid lühikese aja jooksul on see juba tõestatud, et see on kasulik vara, mis toob lauale vastastikku kasulikke partnerlusi.

Vastavus

Lisaks sellele, et platvorm pakub hasartmänguhuvilistele tasuta kasiinomängude ja mänguautomaatide portfelli, järgib see aktiivsete jurisdiktsioonide kohalikke eeskirju ja kasutab keerukat vanuse kontrollimise tehnoloogiat, et tagada kohalike seaduste täielik järgimine, eriti Ühendkuningriigis.

Selle lepingu suur eelis on see, et turunduspartnerid ja sidusettevõtted, kes on registreerunud programmi First Look Games kaudu, saavad alla laadida ja integreerida Scientific Games’i portfellist iga mängu kohta konkreetsed varad, sealhulgas logod ja videod ning iga mängu põhiandmed .

Lisaks saavad turunduspartnerid luua huvitavat sisu, mis meeldib võrguhasartmängude harrastajatele, näiteks mängude reitingud ja ülevaated ning võrdlused.

Lisaks saavad arendajad, näiteks Scientific Games, saata operaatoriturunduspartneritele teatisi, kus on uusimad võrgukampaaniad, turniirid ja kampaaniad, mida saab kasutada mängijate omandamise ja tulude suurendamiseks.

Tasuta mängimine

Scientific Games’i pressiesindaja Dylan Slaney selgitas selle lepingu ja pakutava väärtuse kohta lähemalt:

Meil on hea meel ehitada üles oma olemasolevale koostööle First Look Gamesiga, et pakkuda sidusettevõtetele võimalust pakkuda oma lugejatele tasuta mängida meie mängude versioone, suurendades teadlikkust ja teenindust meie teenindusaegadest ning tõstes samas kõrgeid nõuetele vastavaid standardeid, mis meil on Äri.

Sidusettevõtete roll on äärmiselt oluline, et pakkuda mängijatele teavet ja ülevaadet, mida nad meie mängude kohta otsivad, ning nüüd saavad nad ka enne kasiinosse mängima asumist lubada neil tasuta mängida ja uurida, mida nad konkreetsetest mängudest otsivad. päriselt.

Teisendustööriistad

First Look Games’i asutaja Tom Galanis selgitas lähemalt ka demomänguserveri rolli ja selle eeliseid tänapäevases iGamingis:

Meil on hea meel, et oleme oma partnerlust Scientific Gamesiga laiendanud ja pakkuja teenusepakettide täielik komplekt on nüüd meie demomänguserveri kaudu sidusettevõtetele saadaval.

Vabamängud on sidusettevõtete jaoks võimas kaasamis- ja konverteerimisvahend. Võimalus pakkuda ettevõtte ühe suurima pakkuja mänge aitab kirjastajatel lugejast huvitatud inimesi esmakordselt hoiule saada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.