Playson saab ISO 27001 sertifikaadi

Playson saab ISO 27001 sertifikaadi

Kasiinomängud ja tarkvaraarendaja Playson on saanud ISO 27001 infoturbe haldamise sertifikaadi, mis näitab kindlat pühendumust infoturbele.

Playson sai akrediteeringu pärast Quinel Limited laboratooriumi auditit, milles tunnistati tarnija täielikku vastavust Rahvusvahelise Standardiorganisatsiooni (ISO) kehtestatud andmekaitsestandarditele.

Hõlmates mitme mänguga tarkvara arendamist, integreerimist ja haldamist, võimaldab sertifikaat Playsonil jätkata oma üha kasvava operaatorivõrgu laiendamist, näidates oma tegevuse turvalisust partneritele.

Viimastel nädalatel ja kuudel on teenusepakkuja jätkanud oma ülemaailmse jalajälje laiendamist, allkirjastades nii Euroopas kui ka Ladina-Ameerikas hõlmatud rahvusvahelistel reguleeritud turgudel olulised strateegilised kokkulepped.

Playsoni inseneriteaduste juht Oleksandr Kryzhanivskyi kommenteeris:

ISO 27001 sertifikaadi saamine näitab meie vankumatut pühendumust õigusaktide järgimisele ja andmekaitsele.

Oluline samm ülemaailmse laienemise teel on meil hea meel näha meeskonna töökust sellise ihaldatud akrediteerimisega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.