ScientificGames suunnitteli pandemiaa taloudellisten lukujen mukaan

ScientificGames suunnitteli pandemiaa taloudellisten lukujen mukaan

Maailmanlaajuinen peli- ja arpajaisten jättiläinen Scientific Games, joka toimii useilla tuotemarkkinoilla, mukaan lukien digitaalinen, pelaaminen ja arpajaiset, on tänään ilmoittanut taloudellisen tuloksensa viime vuoden viimeiseltä neljännekseltä ja koko vuodelta.

Viime vuonna yhtiöllä oli useita odottamattomia haasteita, mutta toimitusjohtaja Barry Cottle on todennut, että se on onnistuneesti selannut niitä tiimin työn ja liiketoiminnan monimuotoisuuden ansiosta.

Tämän vuoden alku on ollut hieman erilainen tarina, kun yritys pyrkii saamaan voittoja ja voittoja tuotteilleen, pelisarjatuotteilleen ja uusille tyylilajimahdollisuuksilleen.

Raporttien mukaan Scientific Games pyrkii muuttamaan liiketoimintaa ja hyödyntämään kehittyvää teollisuutta, koska se osoittaa kurinalaista kustannus- ja tasehallintaa koko neljännen vuosineljänneksen ja vuoden.

Tänään julkistettujen lukujen perusteella yritys pystyi tuottamaan yli 150 miljoonan dollarin operatiivisen kassavirran ja yli 70 miljoonan dollarin vapaan kassavirran.

Tieteelliset pelit, kuten monet pelialan yritykset, kohtaivat viime vuonna ennennäkemättömiä aikoja, jolloin maailmanlaajuinen pandemia toi viranomaisilta ja hallituksilta joukon toimenpiteitä estääkseen viruksen leviämisen. Tämän vuoksi pelitoiminta pysähtyi, kun paikat suljettiin ja yritykset sulkiivat ovensa lukitusjaksojen aikana.

Pelijätti kuitenkin toteutti strategiansa kassavirran kasvun valossa loppuvuoden aikana ja pystyi keskittymään tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja parannuksiin kassavirran muuntamisen lisäämiseksi ja sidosryhmien arvon lisäämiseksi.

Tietysti tieteellisten pelien kokonaistulot hyötyivät pelien ja niiden arpajaistuotteiden, SciPlayn ja digitaalisten yritysten parannuksista viimeisellä vuosineljänneksellä.

Koko vuoden aikana yhtiö korvasi osittain 25% konsolidoiduista tuloistaan ​​SciPlayn kanssa, joka on johtava digitaalisten pelien kehittäjä ja kustantaja mobiili- ja verkkofoorumeilla.

Verrattuna edellisen vuoden viimeiseen neljännekseen, ennen maailmanlaajuista pandemiaa, SciPlay-liikevaihto kasvoi noin 30 prosenttia, digitaalinen liikevaihto kasvoi prosentin ja pelituotot kasvoivat peräkkäin.

Scientific Gamesin toimitusjohtaja Barry Cottle kommentoi:

Vaikka vuodella 2020 oli varmasti odottamattomia haasteita, en voinut olla ylpeämpi tiimistämme onnistuneesta navigoinnista niiden läpi. Vahva toteutus yhdistettynä liiketoimintamme monimuotoisuuteen mahdollisti positiivisen kassavirran. Kun aloitamme vuoden, olen todella innoissani joukkueesta, tuotteista ja pelisarjatoiminnoista, joiden pitäisi mahdollistaa osakevoitto, kaupan voitot ja mahdollisuudet päästä uusiin tyylilajeihin. Johtoryhmä ja hallitus työskentelevät määrätietoisesti muuttaaksemme yhtiömme, hyödyntämällä alan kehittyviä trendejä ja tuottamalla ylisuuria tuottoja osakkeenomistajillemme.

Tieteellisten pelien talousjohtaja Michael Eklund kommentoi myös

Jatkoimme toteutustoimia parantamalla kassavirtaa viimeisellä vuosineljänneksellä huolimatta monista COVID-19: een liittyvistä rajoituksista maalla toimivaan liiketoimintaan. Painopiste on edelleen kurinalaisessa kustannusten ja taseen hallinnassa. Luotan operatiivisten ja liiketoimintaprosessien parannusten mahdollisuuksiin, jotka lisäävät kassavirran muuntamista ja velan vähentämistä, mikä johtaa sidosryhmien arvon kasvuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.