Gaming Arts sopi Exacta Systemsin historiallisesta hevoskilpailusta

Gaming Arts sopi Exacta Systemsin historiallisesta hevoskilpailusta

On ilmoitettu, että elektronisten pelikoneiden end-to-end-pelitekniikan toimittaja Gaming Arts on sopinut historiallisesta hevoskilpailusopimuksesta johtavan järjestelmien ja pelien toimittajan kanssa historialliselle hevoskilpailualalle Exacta Systemsille.

Las Vegasissa sijaitsevan Gaming Artsin ja Floridassa sijaitsevan Exacta Systemsin välisessä sopimuksessa uusi sisältö integroidaan järjestelmään.

Se kasvattaa myös kumppaniverkostoa entisestään ja auttaa toimittajia hyödyntämään palveluntarjoajan viimeaikaista menestystä kolmannen luokan peleissä tuomalla kaapit ja pelit useille lainkäyttöalueille HHR-verkossa.

Tänä kesänä integraatio on valmis ja kuluttajilla on pääsy ensimmäisiin sijoitteluihin, jotka asennetaan aktiivisille markkinoille.

Ainutlaatuisella viihdepelikirjastolla yhdistettynä todistettuun ja vankkaan historialliseen järjestelmään hevoskilpailuissa sopimus on ylistetty monilta alan yrityksiltä ja yrityksiltä.

Pelitaiteen presidentti Mike Dreitzer kommentoi:

Gaming Artsilla on ilo päästä historiallisille hevoskilpailumarkkinoille Exacta Systemsin kanssa.

Odotamme ensimmäisiä sijoittumiamme tänä kesänä, kun näiden markkinoiden pelaajat voivat kokea ainutlaatuisen viihdepelikirjastomme, jota tarjotaan yhdessä Exactan todistetun ja vankan historiallisen hevoskilpailujärjestelmän kanssa.

Toisin kuin virtuaalinen hevoskilpailu, historiallinen hevoskilpailu, joka tunnetaan myös nimellä pikakilpailu, on järjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat lyödä vetoa todellisista hevoskilpailuista, jotka ovat jo tapahtuneet.

Tämä kumppanuus yhdistää järjestelmän ja kaapin, jonka avulla pelaajat ja kilpailufanit voivat panostaa aiempiin kilpailuihin useiden tunnisteiden, kuten päivämäärän ja sijainnin, perusteella.

Lisäksi pelaajat voivat tarkastella sarjaa kaavioita ja kaavioita päätöksenteon helpottamiseksi sekä kilpailulomaketta ja kouluttajien ja jokeiden tilastoja.

Jotkut hevosurheilujärjestelmät, jotka käyttävät historiallista kokoonpanoa, muistuttavat peliautomaatteja ja antavat pelaajille mahdollisuuden lyödä vetoa kilpailuista tietyn tuoton saavuttamiseksi voiton tapauksessa, samanlainen kuin vedonlyönti hevosille nykyään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *