Unikrn yhdistää FYX: n uusiin verkkopeleihin ja esportteihin

Unikrn yhdistää FYX: n uusiin verkkopeleihin ja esportteihin

Tänään on ilmoitettu, että maailman johtava esports-vedonlyöntibrändi Unikrn on yhdistynyt FYX Gamingiin, joka on blockchain-ratkaisuja kehittävä esports-teknologiayritys, uudessa online-peli- ja esportssopimuksessa.

Yhdistämisen myötä nämä kaksi yritystä työskentelevät yhdessä toimittamaan uuden sukupolven tuotteita iGaming-tekniikassa ja -ratkaisuissa.

Sekä FYX Gaming että Unikrn tekevät alun perin yhteistyötä uuden CryptoFights-taistelupelin kanssa, joka on taitopohjainen ja toimii historiallisten esports-ottelutietojen avulla, joihin ihmiset voivat lyödä vetoa live-vedonlyönnin käytöstä.

Sisältö tarjoaa jatkuvan virtauksen käyttämällä todellisia tosielämän tietoja CryptoFights-otteluista, jotka tallennetaan suorana Bitcoin-lohkoketjuun palveluntarjoajan alustan kautta.

Tämä vallankumouksellinen uusi online-peli- ja esporttisopimus integroi suositun CryptoFights-pelin Unikrn Virtual -tuotteeseen ja on ensimmäinen monista integraatioista, joiden odotetaan tapahtuvan tulevina kuukausina.

CryptoFights on online-taistelupeli, joka asettaa taistelijat toisiaan vastaan ​​yhden ja yhden perusteella. Taistelijat pelaavat jokaista vuorotellen tekemään liikkeitä ja toimia. Tämän alustan integrointi järjestelmän avulla mahdollistaa vetojen tekemisen live-otteluihin, jotka on tapahtunut ennen tapahtuman lataamista.

Raporttien mukaan blockchain-datatuotteita voidaan hyödyntää tulevissa peleissä ja esportteissa paltformilla.

Tämä uuden aikakauden online-peli- ja vedonlyöntimekanismi on tarkoitus julkaista kokonaan julkisesti myöhemmin vuoden aikana ja tuo vallankumouksellisen uuden tavan panostaa verkossa käyttämällä todellista valuuttaa.

Alun perin alustan on tarjottava natiivikassatilaisuuksia ja turnauksia, ja pelikehittäjät voivat ansaita tapa ansaita rahaa.

Pelin eheys tarkistetaan sen varmistamiseksi, että aidot tulokset ja oikeudenmukaisuus ja toteutus asetetaan saataville helposti ilman ennakkomaksua kaiken kokoisille kehittäjille.

Bitcoin SV on foorumi, joka käyttää FYX Gaming -järjestelmää ja integroi tietokirjan, jota käytetään tallentamaan reaaliajassa kerättyjä yksittäisiä ottelutietoja pysyvästi, vahvistamalla tulosten eheys ja avaamalla mahdollisuuksia uusille kilpailuominaisuuksille. kaupallistamista varten.

FYX Gamingin toimitusjohtaja Adam Kling kommentoi kumppanuutta:

Tämän päivän FYX: n ja Unikrnin välinen sopimus on valtava ensimmäinen askel kohti pelialan perustana olevien liiketoiminta- ja kaupallistamismallien siirtämistä.

Kumppanuus luo välittömästi aivan uuden tulovirran pelikehittäjille, ja FYX: n tuleville peleille on luotu perusta seurata CryptoFights-mallia ja integroida Unikrniin – toinen ainutlaatuinen ominaisuus, joka on otettu käyttöön innovatiivisen blockchain-pohjaisen esports-alustan kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *