Miksi Eurocoinin hankinta on arvokasta Greentubelle?

Miksi Eurocoinin hankinta on arvokasta Greentubelle?

Novomaticin vuorovaikutteisen divisioonan Greentuben aiemmin julkaiseman ilmoituksen hollantilaisen rahapeliasiantuntijan Eurocoinin hankkimisesta tarkastelemme yksityiskohtaisesti, miksi se on arvokas nyt ja tulevaisuudessa.

Ensinnäkin, yhtiö on pian tulossa Hollannin online-uhkapelimarkkinoille, ja tämä kauppa tarjoaa askelen maahan.

Toiseksi Greentube perii yhdessä yrityksen kanssa laajan valikoiman kolikkopelejä, joiden on todistettu toimivan, mutta jotka ovat erikoistuneet Alankomaiden rahapelimarkkinoihin ja ovat pelejä, jotka pelaajien mielestä palvelevat paikallisia markkinoita.

Tämän sanottuaan uudet omistajat muuttavat yrityksen uusinta lisäystä nimellä Greentube Netherlands ja ottavat käyttöön sarjan pelejä tällä uudella nimellä, kun se julkaistaan ​​myöhemmin vuoden aikana.

Joitakin ostetuista parhaiten menestyvistä peleistä ovat Random Runner, Simply Wild ja Club 2000.

Hollannin pelimarkkinoiden tulevien pelijulkaisujen ohella tämän sopimuksen välittömät edut ovat, että nykyinen asiakaskunta, mukaan lukien Norjan valtion arpajaiset Norsk Tipping, pysyy paikallaan, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden rakentaa jo ennestään edullisessa asemassa .

Eurocoin on tällä hetkellä Novomatic Netherlandsin liiketoimintayksikkö ja erikoistunut klassisten maahedelmäkoneiden, hedelmäpelien ja video-arpajaisten päätteiden digitaalisten muunnelmien kehittämiseen.

Vaikka voi tuntua oudolta, että Greentube on osa Novomaticia, joka jo omistaa Eurocoinin, muutos on osa strategista linjausta tiettyjen arvojen ja toimintojen kanssa, jotka avainhenkilöt kokevat paremmin Greentubelle kuin Novomaticille.

Osana muutosta Greentuben liikekumppanit voivat integroida olemassa olevan sisällön ja uudet julkaisupelit ajoissa, jotta ne voivat alkaa esiintyä Alankomaiden rahapelimarkkinoilla 1. lokakuuta 2021.

Raporttien mukaan tämä liike on tervetullut kaikkialla, ja se antaa yritykselle mahdollisuuden kasvattaa nykyistä salkkuaan vahvemmilla otsikoilla, jotka ovat osoittautuneet osuuksiksi offline-pelimarkkinoilla jo vuosia.

Lisäksi salkku laajenee entisestään perinteisillä hollantilaisilla peleillä, joita paikalliset pelaajat rakastavat, olemassa olevan pelipaketin rinnalla.

Vaikka paikalliset offline-uhkapelit ovat olleet sallittuja Alankomaissa monien vuosien ajan, vasta tänä vuonna maassa käynnistetään uudet sääntelemät online-rahapelimarkkinat noin kaksi vuotta sitten annetun etupelaamislain mukaisesti.

Lisäksi ensi kuussa hyväksytään hyväksytty lakiehdotus, ja Alankomaiden verkkouhkapelimarkkinat ovat auki liiketoiminnalle lokakuussa.

On odotettavissa, että Alankomaiden markkinoiden käynnistyminen lisää Euroopan rahapelimarkkinoiden kokonaisarvoa, joka on tällä hetkellä arviolta lähes 100 miljardia euroa.

Tällä hetkellä arvioitu 17,3 miljoonan ihmisen väestö, rahapelioperaattorit, ohjelmistokehittäjät ja sisällöntuottajat kilpailevat osasta tuottoisaa toimintaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä siirtyminen Greentubesta antaa kehittäjälle mahdollisuuden päästä markkinoille nopeasti ja saavuttaa etu kilpailijoihin nähden. Se pystyy myös räätälöimään pelejä, jotka tarjoavat taatusti jännittävän ja viihdyttävän kokemuksen laillisen uhkapelin ikäisille hollantilaisille aikuisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *