NHL werkt samen met Bally’s Corporation in de deal voor sportweddenschappen

NHL werkt samen met Bally's Corporation in de deal voor sportweddenschappen

Het is vandaag aangekondigd dat de National Hockey League of America een partnerschap aangaat met Bally’s Corporation in een nieuwe deal voor sportweddenschappen, waardoor het in Rhode Island gevestigde gaming- en gokbedrijf de officiële partner voor sportweddenschappen wordt van de professionele ijshockeycompetitie.

Deze deal, die het begin is van een meerjarig strategisch partnerschap, is de eerste overeenkomst voor sportweddenschappen tussen Bally’s Corporation en een professionele sportcompetitie.

Als onderdeel van de overeenkomst heeft Bally’s Corporation het volledige recht om de logo’s en merken van de NHL te gebruiken en krijgt het toegang tot officiële gegevens van de competitie, die het zal gebruiken in zijn producten voor sportweddenschappen.

Het bedrijf werkt ook samen met mediabedrijf Sinclair Broadcast om exclusieve en boeiende inhoud te creëren voor fans van de competitie en om geïntegreerde inhoud te bieden voor live-gamedekking op bijna twintig sportnetwerken.

Dit partnerschap tussen de twee organisaties biedt wederzijdse voordelen en is een grote mijlpaal in de sportweddenschappen- en i-gamingstrategie van Bally Corporation om een ​​leider in zijn vakgebied te worden.

Door de rechten te verwerven om de branding en logo’s van de hockeycompetitie te gebruiken in combinatie met het mediapartnerschap, kan de gok- en gokaanbieder de betrokkenheid tussen hockeyteams en fans transformeren.

Naar verluidt is het partnerschap met Bally’s Corporation ideaal voor de National Hockey League vanwege de visie en strategie van de gokoperator voor zijn bestaande en toekomstige gokproducten op de markt. Daarnaast zal de competitie de samenwerking gebruiken om de betrokkenheid bij hockeyfans zowel lokaal als nationaal te vergroten.

Keith Wachtel, Chief Business Officer van NHL en Senior Executive Vice President, gaven commentaar op het partnerschap:

We zijn verheugd om de eerste nationale sportcompetitiepartner van Bally’s Corporation te worden.

Met zijn Sinclair Broadcast Group-partnerschap gecombineerd met een sterke strategische visie voor zijn portfolio van producten voor sportweddenschappen, is Bally’s een ideale partner voor de NHL om onze enthousiaste fans op nationaal en lokaal niveau verder te betrekken.

President en Chief Executive Officer van Bally’s Corporation George Papanier deelde ook zijn opmerkingen over de deal:

We zijn verheugd om dit partnerschap met de NHL aan te gaan, wat een belangrijke mijlpaal vormt in onze strategie om een ​​leider te worden op het gebied van online sportweddenschappen en iGaming.

Met toegang tot de officiële logo’s en merken van de NHL, samen met ons eerste mediapartnerschap met Sinclair, zullen we doorgaan op onze weg om de manier waarop fans omgaan met hun favoriete hockeyteams te transformeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.