Unikrn werkt samen met FYX in een nieuwe deal voor online gaming en esports

Unikrn werkt samen met FYX in een nieuwe deal voor online gaming en esports

Vandaag is aangekondigd dat het toonaangevende eSports-gokmerk Unikrn zich heeft aangesloten bij FYX Gaming, een eSports-technologiebedrijf dat blockchain-oplossingen ontwikkelt, in een nieuwe online gaming- en esports-deal.

Door de koppeling zullen de twee bedrijven samenwerken aan het leveren van producten van de volgende generatie op het gebied van iGaming-technologie en -oplossingen.

Zowel FYX Gaming als Unikrn zullen in eerste instantie samenwerken aan de nieuwe CryptoFights-vechtgame die op vaardigheden is gebaseerd en werkt met behulp van historische esports-wedstrijdgegevens, waarop mensen kunnen wedden met behulp van de live-gokfunctionaliteit.

Er wordt een non-stop stroom van inhoud geleverd met behulp van actuele, levensechte gegevens van CryptoFights-wedstrijden, die live worden opgenomen in de Bitcoin-blockchain via het platform van de provider.

Deze revolutionaire nieuwe online gaming- en esports-overeenkomst zal de populaire CryptoFights-game integreren met het Unikrn Virtual-product en is de eerste van vele integraties die naar verwachting de komende maanden zullen plaatsvinden.

CryptoFights is een online vechtgame waarin vechters het tegen elkaar opnemen op een basis van één tegen één. Vechters spelen tegen elkaar om beurten om bewegingen en acties te maken. De integratie van dit platform met behulp van het systeem maakt het mogelijk om weddenschappen te plaatsen op live wedstrijden die hebben plaatsgevonden voorafgaand aan het laden van een evenement.

Volgens rapporten kunnen blockchain-dataproducten worden gebruikt voor toekomstige games en esports op paltform.

Deze nieuwe online spel- en goktechnieker wordt later dit jaar volledig openbaar gelanceerd en biedt een revolutionaire nieuwe manier om online in te zetten met echte valuta.

In eerste instantie is het platform bedoeld om native cashmatches en toernooien aan te bieden en biedt het game-ontwikkelaars een methode om geld te verdienen met hun creaties.

De integriteit van het spel zal worden geverifieerd om echte resultaten en eerlijkheid te garanderen, en de implementatie zal direct beschikbaar worden gesteld zonder kosten vooraf voor ontwikkelaars van elke omvang in de branche.

Bitcoin SV is het platform dat het FYX Gaming-systeem aandrijft en integreert een gegevensboek dat wordt gebruikt om individuele wedstrijdgegevens permanent op te slaan die in realtime zijn verzameld, de integriteit van de resultaten opnieuw te bevestigen en kansen voor nieuwe concurrentiefuncties te openen. voor het genereren van inkomsten.

Chief executive officer van FYX Gaming Adam Kling gaf commentaar op het partnerschap:

De overeenkomst van vandaag tussen FYX en Unikrn is een enorme eerste stap in de richting van een verschuiving van de bedrijfs- en monetiseringsmodellen die ten grondslag liggen aan de game-industrie.

De samenwerking creëert onmiddellijk een geheel nieuwe inkomstenstroom voor game-ontwikkelaars, met de basis gelegd voor toekomstige games op FYX om de CryptoFights-sjabloon te volgen en te integreren met Unikrn – een andere unieke functie die mogelijk wordt gemaakt via ons innovatieve blockchain-gebaseerde esports-platform.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *