Lord Merlin og The Lady Of The Lake – ny spillutgivelse av Play’n GO

Lord Merlin og The Lady Of The Lake - ny spillutgivelse av Play'n GO

Lord Merlin and The Lady of The Lake er et 5-hjuls, 3-raders videoslott med 10 gevinstlinjer.

3 eller flere SCATTER-symboler utløser GRATIS SPINS-modus med innledende 8 spinn. Et tilfeldig ROYAL-symbol eller HIGH-PAYING-symbol vil bli valgt på hvert spinn for å bli et spesielt UTVIDENDE SYMBOL!

Den valgte EKSPANDERINGSSYMBOLEN kan danne vinnerkombinasjoner på tvers av ikke-tilstøtende hjul. Hvis det høyt betalende symbolet er valgt som et spesielt UTVIDENDE SYMBOL, minst 2 av det symbolet lander på hjulene, vil dette symbolet utvides, og hvis Royal Symbol er valgt som et spesielt UTVIDENDE SYMBOL, vil minst 3 av dette symbolet lande på hjulene, symbolet utvides.

Under GRATIS SPINS vil SCATTER-symbolet endres til WILD SCATTER-symbolet. WILD SCATTER fungerer som et WILD-symbol, og erstatter alle symboler.

I GRATIS SPINS utløser 2 eller flere WILD SCATTERS EXCALIBUR SPINS. Hvert WILD SCATTER-symbol tildeler +1 EXCALIBUR SPIN. Den valgte spesialutvidelsessymbolen låser seg inn og kan utvides på alle EXCALIBUR SPINS. 2 eller flere WILD SCATTERS utløser funksjonen på nytt. Spillet har også en valgfri gamble-runde som gir muligheten til å multiplisere den totale gevinsten på et hvilket som helst spinn i hovedspillet ved å gjette fargen eller fargen på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles opptil fem ganger på rad.

Du kan prøve å multiplisere premien din i den valgfrie gamble-runden. Trykk på GAMBLE-knappen etter å ha vunnet en premie for å starte runden. Målet ditt er å gjette riktig farge eller dress på et kort med forsiden ned. Gjør gjetningen ved å klikke på riktig knapp. Hvis du spår riktig på fargen, dobler du premien. Hvis du forutsier dressen riktig, firedobler du premien din.

Du kan spille Gamble-runden opptil fem ganger etter hverandre og opp til en grense på 2500 mynter.

Spille

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *