Ny spillutgivelse av CT Gaming Interactive: Ice Rubies

Ny spillutgivelse av CT Gaming Interactive: Ice Rubies

Sett en glans på de iskalde vinterdagene med CT Gaming Interactives siste spilleautomat Ice Rubies.

Med Heart Wilds som utvides og gjør en spesiell Wild-sone med et helt område med forskjellige karakterer som blir Wilds, vil det holde spillerne underholdt. The Wild utvides på første, andre og tredje hjul når det vises på hjul ett. Når det vises på hjul tre, blir alle symboler på tredje, fjerde og femte hjul Wilds.

5-hjuls spillet har 40 gevinstlinjer og en total innsats på 750 ganger. Det handler om enkle spinn med noen toppvinninger med ville rubiner i form av hjerter som banker på for å hjelpe spillerne med å øke sin spennende opplevelse.

Slot detaljer:
Volatilitet: Lav til middels;
Ruller: 5;
Vinnerlinjer: 40;
RTP: 95,45%;
Topppris: 750.

Bonuser og funksjoner:
– Vill;
– Spred.

Spill Ice Rubies

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *