Gratisspinn velkomstbonus og gratis kupongkode for Mardi Gras Magic spilleautomat

Gratisspinn velkomstbonus og gratis kupongkode for Mardi Gras Magic spilleautomat

Denne spilleautomaten med fem hjul og 25 gevinstlinjer er fullpakket med funksjoner for å sikre en skikkelig Mardi Gras-vinneropplevelse i hvert spinn. Random Prize Award vil gi deg en gevinst av gevinst mens Bursting Wilds fortsetter å poppe selv under gratisspill med dobbelt så mange burst. Jeg har spilt dette spillet i dag, jeg gjorde det ganske bra og likte virkelig dette nye spillet, og jeg er sikker på at spillerne dine også vil gjøre det.

Få feststemningen for virkelig startet med hele 50 gratisspinn på Mardi Gras Magic Slot

50 gratis spinn kupongkode: MAGIC50

Vilkår og betingelser: Utløper 28. februar 2021, Bare nye spillere, gratisspinn på nytt spill: Mardi Gras Magic, 40 ganger omsetning, kun spilleautomater, 1 ganger innløselig, maks. $ 200 utbetaling, alle generelle vilkår gjelder.

Få bonus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *