Ny spillutgivelse fra Genesis Gaming: Storm Rider

Ny spillutgivelse fra Genesis Gaming: Storm Rider

Føl eventyret til stormridning cowboy, Cash Hawkins, på banen når han kjører sine ville hester tilbake til Bronco Ranch. Ingen storm kan holde ham tilbake, fryktløs og sterk. Bare mennesket mot naturen. En mann mot oddsen.

Storm Rider er a er en 4×5 hjul 40 gevinstlinje online spilleautomat med nudging multiplier mega wilds, dupliserende hjul og en transformerende symbol gratis spinn bonus. Innsatser er satt til 1 mynt per linje.

“Spillet er midt i høy volatilitet for å virkelig drive de store gevinstene ut av eventyret med gevinster opptil 12.000 X-innsatser. Bonusen er en gratisspinn med flere opplevelser som gjør at spillerne kommer tilbake for å prøve å vinne best. Potensialet med store gevinster trampes større og større inntil alle symboler endres til de mest betalende mustangene. Legg til enorme mega wilds til stormen som alltid dytter inn i full hjul. Få to og motta 2 ganger total gevinst. Få alle 3, og en massiv, garantert utbetaling med 3X total gevinst blir tildelt, ”forklarte Mark Ramsey, Lead Game Designer av Genesis Gaming.

Storm rider er et av de høyeste eksponeringsspillene til nå fra Radi8-teamet. Landet og det vestlige temaet er fullpakket med stor himmel og majestetiske ville hester. Legg til noen countryrock-melodier til miksen, og Storm Rider får hjertet ditt til å banke, og støvlene stompin ’med de imponerende gevinstene!

“En storm kommer, er du klar til å ta den på deg?” Lagt til Mark.

Spill Storm Rider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *