Ny spillutgivelse fra Play’n GO: The Paying Piano Club

Ny spillutgivelse fra Play'n GO: The Paying Piano Club

The Paying Piano Club fra Playn GO er en 3-hjuls videoslot med 5 gevinstlinjer. WILD-symbol kan vises som en stabel. WILD erstatter ALT symbol bortsett fra SCATTERS.

WIN MULTIPLIER er alltid tilgjengelig gjennom hele spillet. Det utløses ved å lande en stablet WILD på et vinnende snurr. MULTIPLIER-verdien blir valgt og deretter brukt til seieren til den utløsende spinnet. Å få 1 eller flere stablet WILDS på en spinn aktiverer bare 1 tilfeldig MULTIPLIER. I basisspill er de tilgjengelige MULTIPLIERS x2, x3, x5 og x10.

3 bandmedlem SCATTERS utløser GRATIS SPINS med 5 innledende spinn. Når GRATIS SPINS begynner, er de innledende MULTIPLIERS x2, x3, x5 og x10. Hver GULL myntspreder øker alle tilgjengelige MULTIPLIERS med +1 og trekker ut 1 GRATIS SPINN på nytt. Du kan tjene et ubegrenset antall ekstra GRATIS SPINS og MULTIPLIER-trinn.

Inkrementert MULTIPLIER overfører til gjenværende GRATIS SPINS. GRATIS SPINS MULTIPLIER-verdi tilbakestilles når GRATIS SPINS slutter. I basisspillet har hvert hjul et unikt SCATTER-symbol. I GRATIS SPINN brukes et GULLMINTSpredersymbol.

Play Paying Piano Club

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *