NetEnt-sjef Therese Hillman trapper ned

NetEnt-sjef Therese Hillman trapper ned

Det har blitt avslørt at NetEnt-konsernsjef Therese Hillman har trukket seg fra sin rolle med en gang.

De siste nyhetene har kommet frem i dag etter et avslørende innlegg fra sosiale medier fra Hillman om at gårsdagen var hennes siste dag i iGaming-utviklingsfirmaet.

Hillman overtok konsernsjefen etter Per Erikssons avgang for tre år siden som en del av en strategi for å øke langsiktig fokus og vekst.

Etter å ha forlatt sin tidligere rolle som finansdirektør, ble Therese Hillman utnevnt til administrerende direktør og hadde tilsyn med utallige nye spillutgivelser, nye spillmarkedsoppføringer og anskaffelsen av spillgiganten Red Tiger.

Hillman uttalte også at hun var spent på å se hvordan NetEnt vil fortsette å utvikle nye spill og produkter som en del av overtakelsen av Evolution, og sendte en spesiell takk til sine kolleger og kolleger i firmaet.

Et offentlig innlegg fra sosiale medier fra Therese Hillman uttalte:

I dag er min siste dag på NetEnt, og det er på tide å si farvel, takk og lykke til alle kolleger, ekskollegaer, kunder, konkurrenter og partnere som jeg har hatt gleden av å møte og bli kjent i løpet av mine år med NetEnt & amp; Red Tiger.

Jeg vil lyve hvis jeg vil si at mine 3 år som administrerende direktør har vært enkle og morsomme. Det har virkelig vært en utfordring fra første dag, og mange tøffe avgjørelser måtte tas.

Vi har hatt høye og lave nivåer, og jeg er veldig takknemlig for det harde arbeidet som ble utført med spennende spillutgivelser, nye markedsoppføringer, Red Tiger-oppkjøpet og mye mer, og samtidig gjennomgå spareprogrammer og organisasjoner.

Nå har gruppen vår blitt integrert i Evolution og er i de beste hender.

Jeg er spent på å se hvordan virksomheten vil fortsette å utvikle seg, og jeg gleder meg også til å se produktinnovasjonene som vil bli tilbudt til operatører og spillere over hele verden!

Spesiell takk til Henrik for godt samarbeid, Gavin for å være den beste konsernsjefen, Rob & amp; Andy for kundefokus, Lara & amp; Aditya for din enorme innsats, Lasse for Red Tiger anskaffelse og støtte, Andres R. & amp; team for grind, Lotta for alt og alle andre (du vet hvem du er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.