ScientificGames navigerte pandemien etter hvert som finansielle tall rapporterte

ScientificGames navigerte pandemien etter hvert som finansielle tall rapporterte

Den globale spill- og lotterigiganten Scientific Games, som opererer i en rekke produktmarkeder, inkludert digital, spill og lotteri, har i dag rapportert sine økonomiske resultater for fjerde kvartal i fjor og hele året.

I fjor sto selskapet overfor en rekke uforutsette utfordringer, men konsernsjef Barry Cottle har uttalt at det har lykkes med å navigere gjennom dem takket være teamets arbeid og mangfoldet i forretningsdriften.

Starten på dette året har vært litt av en annen historie ettersom firmaet ønsker å vinne og vinne for sine produkter, spillfranchiser og nye sjangermuligheter.

Ifølge rapporter ønsker Scientific Games å transformere virksomheten og kapitalisere på den utviklende industrien, da den viser disiplinert kostnads- og balansestyring gjennom hele fjerde kvartal og år.

I lys av tallene som ble offentliggjort i dag, var selskapet i stand til å generere over $ 150 millioner i driftskontantstrøm og mer enn $ 70 millioner gratis kontantstrøm.

Scientific Games, som mange selskaper i spillindustrien, møtte enestående tider i fjor da den globale pandemien brakte frem en rekke tiltak fra myndigheter og regjeringer for å forhindre spredning av viruset. I lys av dette stoppet spilloperasjonene ettersom lokaler ble lukket og bedrifter stengte dørene under låsingen.

Spillgiganten gjennomførte imidlertid strategien i lys av å føre kontantstrøm i løpet av siste del av året, og var i stand til å fokusere på muligheter og forbedringer fremover for å øke kontantstrømskonvertering og øke interessentverdien.

Det rapporteres at Scientific Games samlede inntekter fra selskapet hadde fordeler av forbedringer innen spill og lotteriprodukter, SciPlay og digitale virksomheter som ga vekst i fjerde kvartal.

Gjennom hele året motvirket selskapet delvis 25% av konsoliderte inntekter med SciPlay, en ledende utvikler og utgiver av digitale spill på mobil- og webplattformer.

Sammenlignet med fjerde kvartal året før, før den globale pandemien, økte SciPlay-inntektene rundt tretti prosent, digitale inntekter økte en prosent og spillinntektene økte sekvensielt.

Barry Cottle, administrerende direktør og president for Scientific Games kommenterte:

Mens 2020 absolutt hadde uforutsette utfordringer, kunne jeg ikke være mer stolt av teamet vårt for å lykkes med å navigere gjennom dem. Den sterke gjennomføringen kombinert med mangfoldet i virksomheten muliggjorde positiv kontantstrøm. Når vi begynner på året, er jeg virkelig begeistret for teamet, produktene og spillfranchisene som skal muliggjøre aksjegevinster, avtale om gevinster og muligheter for å komme inn i nye sjangre. Ledelsen og styret vårt arbeider målrettet for å transformere selskapet vårt, dra nytte av utviklingen i bransjen og utvikle store avkastninger til våre aksjonærer.

Michael Eklund, økonomidirektør for Scientific Games kommenterte også:

Vi fortsatte å utføre, etter å ha drevet kontantstrømforbedringer i fjerde kvartal til tross for en rekke COVID-19-relaterte restriksjoner på vår landbaserte virksomhet. Fokuset er fortsatt på disiplinert styring av balanse og balanse. Jeg er trygg på mulighetene for forbedringer av operasjonelle og forretningsprosesser som vil føre til økt kontantstrømskonvertering og nedskatting, noe som fører til økt interessentverdi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.