Red Tiger puster ild på hjul med det nye Dragons Luck Deluxe-sporet

Red Tiger puster ild på hjul med det nye Dragons Luck Deluxe-sporet

Hvis du husker det klassiske spilleautomaten fra Red Tiger og var glad i det, vil du elske den fantastiske oppgraderingen til Dragons Luck Deluxe, den siste spilleautomatutgivelsen fra utvikleren. Spillet har blitt fornyet med gratisspinn og en stor maksimal potensiell gevinst.

Om spillet

Dragons Luck Deluxe bringer en ny vri på mysteriet Dragon Coins med denne online slotoppussingen. Det svært ustabile spillet spiller over fem hjul med fire rader og har tjue gevinstlinjer som betaler begge veier. Dragons Luck Deluxe har en avkastning på spilleren på 95,77%.

Funksjoner

Dragon Coin

Myntene vender for å avsløre hemmelige symboler. Alle Dragon Coins i et enkelt spinn vender for å avsløre identiske symboler.

Hjelp til drager

Når dragene på hver side av hjulene er våkne, vender de myntene igjen for bedre symboler.

Mega Dragon

Mega Dragon fyller 3×3 symboler på hjulene for en garantert gevinst!

Gratisspinn

Hvert gratisspinn-symbol avslørt av drakemyntene tildeler ett gratis spinn. Gratisspinnbonusen blir mer sjenerøs jo lenger den varer!

Hvert avslørte gratisspinn-symbol under gratisspinn gir en bonusspinn.

Gjennomgang

Dragons Luck Deluxe-spilleautomat er en oppdatert og oppgradert versjon av det originale spillet og er et fint tillegg til porteføljen. Selv om spillet ikke tilbyr timer med spenning, har det noen fine funksjoner som engasjerer spilleren fra begynnelsen av spillet. Å vente på at symbolene skal snu når hjulene lander, er en del av den utvidede moroa, og mysteriebelønningene er spennende, spesielt med høyere innsatsbeløp.

Spill av

Spill Dragons Luck Deluxe-spilleautomaten, som er det nyeste spilleautomaten fra Red Tiger og tilbyr en potensiell maksimal gevinst på 3999 ganger innsatsen. Nye spillere kan få en gratis bonus opp til $ / € 100 med et første innskudd ved påmelding og 100 gratisspinn.

Få bonus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *