Yggdrasil lanserer Aztec fusion slot El Dorado Infinity Reels

Yggdrasil lanserer Aztec fusion slot El Dorado Infinity Reels

Nettautomatutvikleren Yggdrasil Gaming er det siste selskapet som har gitt ut et videospill på Infinity Reels-mekanikeren. El Dorado Infinity Reels setter scenen til en skjult tapt verden dypt i Amazonas jungel og er en fusjon av eldgamle sivilisasjoner som Aztec og Inca.

Om spillet

El Dorado Infinity Reels er et medium til høyt volatilitetsspor fra Yggdrasil som starter med et forenklet oppsett på tre hjul og fire rader, som kan vokse når gevinstene utløses. Hver nye hjul som legges til under spillet øker gevinstmultiplikatoren. Spillet har en avkastning til spilleren på 96,54% og en maksimal potensiell gevinst på € 250.000.

Spillbeskrivelse og funksjoner

Bonusfunksjonen introduserer et strategilag der spilleren kan velge mellom tre alternativer: Store eller Gamble eller Play.

Satt i det aztekiske imperiet, hvor byer av gull blomstret og skatter er mange og mangfoldige. Ta en reise inn i Eldorado Infinity Reels – et sted kanskje med uendelig rikdom.

Hva utvikleren sier

ReelPlay’s fjerde YG Masters-tittel gir betydelig spenning med sin spennende Infinity Reels-funksjon som sørger for at spillet endrer seg og øker gevinstpotensialet betydelig.

Sammen med det slående designet som ReelPlay er kjent for, vil denne tittelen sikre at spillere fra hele verden blir engasjert og underholdt når de blir ført til den mytiske byen El Dorado på jakt etter gull.

Vi er glade for å gi ut et nytt spill utviklet gjennom YG Masters-programmet. Yggdrasils GATI-teknologi sørger for at innholdet vårt når et nytt publikum i uutnyttede markeder, og vi kunne ikke være mer fornøyde med denne Aztec-utgivelsen med vår svært populære Infinity Reels-funksjon og avanserte elementer av spillervalg for deres spillestil.

Gjennomgang

El Dorado Infinity Reels er et strålende stykke utviklingsarbeid fra Yggdrasil og ReelPlay. Spillet samler det populære eldgamle sivilisasjonstemaet med innfødte symboler og illustrasjoner som samsvarer med Aztec- og Inca-bakgrunnen. Autentiske lyder og animasjoner er til stede gjennom hele spillet, og den spennende mekanikeren kombinert med et enormt gevinstpotensial holder spillerne engasjert på hvert snurr på hjulene.

Spill av

Spill det nye Inifnity Reels spilleautomaten fra Yggdrasil og ReelPlay, som er drevet av GATI-teknologi. El Dorado Infinity Reels kan spilles med en velkomstbonus på opptil $ / € 600 for nye spillere som registrerer seg ved hjelp av knappen nedenfor.

Få bonus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *