Unikrn knytter seg til FYX i ny online spill- og esportsavtale

Unikrn knytter seg til FYX i ny online spill- og esportsavtale

Det er kunngjort i dag at verdensledende esports-spillmerke Unikrn har koblet seg til FYX Gaming, et esports-teknologifirma som utvikler blockchain-løsninger, i en ny online spill- og esportsavtale.

Oppkoblingen vil se at de to selskapene samarbeider om å levere neste generasjons produkter innen iGaming-teknologi og løsninger.

Både FYX Gaming og Unikrn vil i utgangspunktet samarbeide om det nye CryptoFights-kampspillet som er ferdighetsbasert og opererer ved hjelp av historiske e-sport-kampdata, som folk kan satse på ved å bruke funksjonen for livebetting.

En kontinuerlig strøm av innhold leveres ved hjelp av faktiske data fra CryptoFights-kamper, som blir spilt inn live til Bitcoin-blockchain via leverandørplattformen.

Denne revolusjonerende nye online spill- og esports-avtalen vil integrere det populære CryptoFights-spillet til Unikrn Virtual-produktet og er den første av mange integrasjoner som forventes å finne sted de neste månedene.

CryptoFights er et online kampspill som setter krigere mot hverandre på en mot en-basis. Fighters spiller mot hver sving for å gjøre trekk og handlinger. Integrasjonen av denne plattformen ved bruk av systemet vil tillate spill å bli plassert på live-kamper som har funnet sted før en hendelse lastes inn.

Ifølge rapporter kan blockchain-dataprodukter brukes til fremtidige spill og esports på paltform.

Denne new age online spill- og spillmekanikeren er klar for full offentlig lansering senere på året og gir en revolusjonerende ny måte å satse på nettet ved hjelp av ekte valuta.

Opprinnelig er plattformen å tilby native cash-kamper og turneringer, og lar spillutviklere en metode for å tjene penger på kreasjonene sine.

Spillets integritet vil bli bekreftet for å sikre at ekte resultater og rettferdighet og implementering blir gjort lett tilgjengelig uten forhåndskostnader for utviklere av alle størrelser i bransjen.

Bitcoin SV er plattformen som driver FYX Gaming-systemet og integrerer en datahovedbok som brukes til å lagre individuelle kampdata på en permanent basis som er samlet i sanntid, og bekrefter integriteten til resultatene og åpner muligheter for nye konkurransefunksjoner for inntektsgenerering.

Konsernsjef i FYX Gaming Adam Kling kommenterte partnerskapet:

Dagens avtale mellom FYX og Unikrn er et stort første skritt mot å forandre forretnings- og inntektsmodellene som ligger til grunn for spillindustrien.

Partnerskapet skaper umiddelbart en helt ny inntektsstrøm for spillutviklere, med grunnlaget for fremtidige spill på FYX for å følge CryptoFights-malen og integrere med Unikrn – en annen unik funksjon aktivert gjennom vår innovative blockchain-baserte esportsplattform.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *