Hvorfor anskaffelsen av Eurocoin er verdifull for Greentube

Hvorfor anskaffelsen av Eurocoin er verdifull for Greentube

Etter kunngjøringen tidligere i dag om anskaffelsen av den nederlandske spillspesialisten Eurocoin av Greentube, den interaktive divisjonen av Novomatic, ser vi i detalj på hvorfor det er verdifullt nå og for fremtiden.

For det første skal selskapet snart komme inn på det nederlandske online gamblingmarkedet, og dette oppkjøpet vil gi et springbrett for å slå bakken.

For det andre, sammen med selskapet, vil Greentube arve et bredt spekter av spilleautomater som ikke bare er bevist å utføre, men som er spesialister på det nederlandske pengemarkedet og er spill som spillerne føler imøtekommer det lokale markedet.

Når det er sagt, vil de nye eierne omdøpe det siste tilskuddet til firmaet som Greentube Nederland, og vil introdusere en serie spill under dette nye navnet når det tas i bruk senere på året.

Noen av de ervervede beste spillene inkluderer Random Runner, Simply Wild og Club 2000.

Sammen med fremtidige spillutgivelser for spillmarkedet i Nederland, er de umiddelbare fordelene med denne avtalen at den eksisterende kundebasen, inkludert Norsk Tipping, det norske statslotteriet, vil forbli på plass, slik at selskapet kan bygge fra en allerede gunstig posisjon. .

Eurocoin er for tiden forretningsenheten i Novomatic Nederland og har spesialisert seg på å utvikle digitale varianter av klassiske landbaserte fruktmaskiner, spilleautomater og videototterieterminaler.

Selv om det kan virke rart at Greentube er en del av Novomatic, som allerede eier Eurocoin, er flyttingen en del av en strategisk tilpasning med spesifikke verdier og operasjoner som ledere mener er mer egnet for Greentube enn Novomatic.

Som en del av flyttingen vil forretninger til forretningspartnere i Greentube kunne integrere eksisterende innhold og nye utgivelsesspill i tide til å komme live i pengemarkedet i Nederland 1. oktober 2021.

I følge rapporter blir dette trekket ønsket velkommen over hele linja og vil tillate selskapet å utvide sin eksisterende portefølje med sterkere titler som har blitt bevist treff i det offline spillmarkedet i mange år.

I tillegg vil porteføljen utvides ytterligere med klassiske nederlandske spill som lokale spillere elsker, sammen med den eksisterende spillpakken.

Selv om frakoblet lokalt pengespill har vært tillatt i Nederland i mange år, er det først i år landet vil se lanseringen av et nylig regulert spillmarked på nettet, etter en ekstern spillelov som ble vedtatt for to år siden.

Videre vil neste måned introdusere den godkjente regningen, og det nederlandske online gamblingmarkedet vil være åpent for virksomhet i oktober.

Det forventes at lanseringen av det nederlandske markedet vil øke den totale europeiske spillmarkedsverdien, som for tiden ligger på anslagsvis nær 100 milliarder euro.

Med en nåværende estimert befolkning på 17,3 millioner mennesker, vil spilloperatører, programvareutviklere og innholdsaggregater kjempe om en bit av den lukrative handlingen.

Avslutningsvis vil dette trekket fra Greentube tillate utvikleren å treffe markedet i et raskt tempo og få en fordel over konkurrentene. Det vil også kunne skreddersy spill som garantert vil gi en spennende og underholdende opplevelse til lokale nederlandske voksne i lovlig spillalder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *