Lås opp safen med Quickspins oppfølgerautomat Sticky Bandits 3 Most Wanted

Lås opp safen med Quickspins oppfølgerautomat Sticky Bandits 3 Most Wanted

Lås opp pengeskapet med det nye videospilleautomaten fra Quickspin og utviklerens siste oppfølgerspill Sticky Bandits 3 Most Wanted.

Om spillet

Sticky Bandits 3 Most Wanted er den nyeste videoslipputgivelsen fra utvikleren Quickspin og spiller over et tradisjonelt rutenett med fem hjul og tre rader. Denne svært volatile spilleautomaten har et vill vest-tema og har en avkastning til spilleren på 96,25%.

Spillbeskrivelse

Sticky Bandits 3 Most Wanted er et 5-hjuls, 9-linjers spilleautomat, med Scatter Wins, Free Spins og Sticky Wilds under Free Spins Bonus, pluss en maksimal eksponering på 22.000x innsats! De fem cowgirls fungerer som Sticky Wilds og Scatter-symboler, og hvis du lander en linje på fem, vinner du 2500 ganger.

Funksjoner

Scatter vinner

Når 2 eller flere scatter-symboler lander hvor som helst på skjermen, får du en Scatter-gevinst.

Bonus med gratisspinn

Når 3 eller flere scatter-symboler lander hvor som helst på skjermen, får du 12 gratisspinn! Alle gevinstene i gratisspinnbonusen har en 2x multiplikator. Gratis spinn spilles med Sticky Bandits Wilds.

Sticky Bandit Wilds

Wild-symboler blir Sticky Wilds i Free Spins Bonus. Når et Sticky Wild-symbol lander under gratisspinnene, vil det holde seg på plass og forbli der resten av bonusspillet. Hvis hvert hjul har minst en Sticky Wild, vil 5 ekstra gratisspinn bli tildelt. Dette kan skje en gang per spillrunde.

Hva utvikleren sier

Etter å ha fulgt opp suksessen med de to tidligere Sticky Bandits-titlene, ønsket vi å gjøre en stor hyllest til den vestlige sjangeren. Sticky Bandits 3 Most Wanted er et spill med en solid fortelling, basert på samme sterke IP som forgjengerne. Alle cowgirls har sine unike bakgrunnshistorier og egenskaper, noe som gjenspeiles i spilldesignet, da hver karakter har et unikt sett med animasjoner når den er låst på hjulene. Vi ønsket også å gi dem en grundig introduksjon når du går inn i bonusspillet, og det er derfor du ser hele oppstillingen etter at du har sprengt pengeskapet ved å lande bonussymbolene.

Spill av

Spill det nye spilleautomaten fra Quickspin og nyt Sticky Bandits 3 Most Wanted nå eksklusivt med $ / € 100 gratis bonus ved hjelp av knappen nedenfor.

Få bonus og spill

Eller etter den brede utgivelsen av dette sporet etter 11. mai 2021, få $ / € 600 gratis i bonuspenger ved hjelp av knappen nedenfor.

Få bonus og spill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *