Precious 7 – En ny klassisk spilleautomat med fruktmaskin går live

Precious 7 - En ny klassisk spilleautomat med fruktmaskin går live

En ny klassisk videospilleautomat med fruktmaskin har gått live fra iGaming -utvikleren Peter and Sons og er lett tilgjengelig for operatører og spillere via en integrasjon med Oryx Gaming. Spillet er en fin fruktautomat med en vri av moderne grafikk og illustrasjoner.

Om Precious 7 -spor

Precious 7 -spilleautomaten er den nyeste spillutgivelsen fra Peter and Sons og samler et klassisk fruktmaskintema med avansert, moderne teknologi og en vri på symbolillustrasjoner. Spillet spiller på et rutenett med fem hjul og fire rader og har et stort antall 40 gevinstlinjer for å utløse vinnende kombinasjoner av symboler. Precious 7 har et volatilitetsnivå på middels til høyt og en avkastning til spilleren på 96,04%.

Spillbeskrivelse og funksjoner

Et klassisk spill i nye kapper! 7-hauger vil utløse re-spins med flygende 7-er til panelet er fullt og den siste multiplikatoren er tildelt! Det handler om 7 -tallet, våre dyrebare 7 -er!

Precious 7 er et klassisk spilleautomat med fruktig tema med middels høy volatilitet. Spillet spilles på et 5×4-rutenett og har 40 gevinstlinjer, wilds, stablet 7 symboler, re-spins med 7-er, økende multiplikatorer og en siste full-house-multiplikator, som tilbyr et maks gevinstpotensial på 5500 ganger innsatsen din.

I løpet av hovedspillet, når en bunke med 7-land som dekker hele hjulet, utløser det et re-spinn og alle beveger seg til posisjonen lengst til venstre. Hver nye dukker 7 tildeler et ekstra re-spinn som beveger seg til den venstre delen av raden. I tillegg gjelder en panelmultiplikator for hvert omspinn, og øker med x1.

Når hele panelet er fylt med 7-tall, utløses en full-multiplikator på opptil x5. Alle gevinster multipliseres med panelmultiplikatoren og Full House -multiplikatoren!

Gjennomgang

I en av de mest mettede kategoriene av online spilleautomater setter Precious 7 sitt preg og lar spillerne oppleve en klassisk fruktautomat med en moderne og finurlig vri. Spillet er fartsfylt og spiller strålende, med noen enestående illustrasjoner og animasjoner som er morsomme og underholdende. De klassiske fruktsymbolene du forventer er tilstede i dette spillet med en finjustering og funksjonene og multiplikatorene bygger spenning gjennom. Totalt sett er dette sporet vurdert til 8 av 10.

Spill

Spill Precious 7, den nye videosloten fra Peter and Sons på Oryx Gaming -plattformen, og få en gratis spilleautomat ved første innskudd.

Få bonus og spill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *