Lord Merlin och The Lady Of The Lake – ny slotutgåva från Play’n GO

Lord Merlin och The Lady Of The Lake - ny slotutgåva från Play'n GO

Lord Merlin och The Lady of The Lake är ett 5-hjuls, 3-rads videoslotspel med 10 vinstlinjer.

3 eller fler SCATTER-symboler utlöser GRATIS SPINS-läge med en initial 8 snurr. En slumpmässig ROYAL-symbol eller HIGH-PAYING-symbol kommer att väljas vid varje snurr för att bli ett speciellt UTÖKANDE SYMBOL!

Det valda EXPANDING SYMBOLEN kan bilda vinnande kombinationer över icke-intilliggande hjul. Om symbolen med höga betalningar väljs som ett speciellt EXPANDERINGSSYMBOL landar minst 2 av den symbolen på hjulen, kommer denna symbol att utvidgas, och om Royal Symbol väljs som ett speciellt EXPANDERINGSSYMBOL landar minst 3 av den symbolen på rullarna, den symbolen kommer att expandera.

Under GRATIS SPINS kommer SCATTER-symbolen att ändras till WILD SCATTER-symbolen. WILD SCATTER fungerar som en WILD-symbol och ersätter alla symboler.

I GRATIS SPINS utlöser 2 eller fler VILDA SCATTER EXCALIBUR SPINS. Varje WILD SCATTER-symbol tilldelar +1 EXCALIBUR-SPIN. Det valda specialutvidgningssymbolet låser sig in och kan utvidgas på alla EXCALIBUR-SPINS. 2 eller fler VILDA SCATTERS utlöser funktionen igen. Spelet har också en valfri gambleomgång som ger en möjlighet att multiplicera det totala priset på varje snurr i huvudspelet genom att gissa färgen eller färgen på ett dolt kort. Gamble-omgången kan spelas upp till fem gånger i rad.

Du kan försöka multiplicera ditt pris i den valfria gambleomgången. Tryck på GAMBLE-knappen efter att ha vunnit ett pris för att starta omgången. Ditt mål är att gissa färgen eller färgen på ett kort nedåt. Gissa dig genom att klicka på lämplig knapp. Om du förutsäger färgen korrekt fördubblar du ditt pris. Om du förutsäger rätt färg fyrdubblar du ditt pris.

Du kan spela Gamble-rundan upp till fem gånger i följd och upp till en gräns på 2500 mynt.

Spela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *