Ny spelutgåva av BF Games: Star Settler

Ny spelutgåva av BF Games: Star Settler

Spelbeskrivning

Spräng ut till himlen och upptäck vad som ligger på planeterna ovan i Star Settler ™. Led ditt rymdskepp genom hjulen så kan du upptäcka astronomiska artefakter som dolda multiplikatorer och gratissnurr. Håll utkik efter astronauten Expanding Wild och intergalactic Scatter-symboler för bonussnurr med Hot and Cold Wilds.

Star Settler ™ tar dig med på en intergalaktisk resa in i spacetastiska rullar för att upptäcka nya galaxer som erbjuder extra bonusar. Släpp loss din inre astronaut och rensa för den mystiska blå planeten för att få 3x dina vinster.

Star Settler ™ är en 5-hjuls, 3-rads videoslot med 20 vinstrader. Landingsbonus-symboler utlöser Pick-and-Click-funktionen där du potentiellt kan hitta en 50x Win Multiplier. Håll ett öga på Scatters som ger bonussnurr med Hot and Cold Wilds.

Bonus

Att landa BONUS på den andra, tredje och fjärde rullen aktiverar funktionen Välj och klicka. Det finns sex olika slumpmässigt blandade värden som visar 5, 10, 20, 30, 40 och 50 multiplikator för insatsen. Spelaren kan välja en symbol som visas på skärmen. Det antal som användaren väljer är det värde som användaren vinner. Vinsten läggs till spelarens balans.

Free spins

Att landa tre eller flera SCATTER-symboler utlöser GRATIS SPINS-läge. Det finns fem olika slumpmässigt blandade värden: 5, 10, 15, 20, 30. Spelaren kan välja en symbol som visas på skärmen. Antalet som användaren väljer är antalet GRATIS SPINS. GRATIS SPINS kan återutlösas. Om GRATIS SPINS återaktiveras låser spelaren upp det ursprungliga numret på GRATIS SPINS, som läggs till det aktuella antalet GRATIS SPINS. GRATIS SPINS spelas vid utlöst satsning och linjer. Under GRATIS SPINS används en alternativ uppsättning rullar. Under GRATIS SPINS VILDA symboler visas inte på hjulen.

Free spins-funktioner

Under FRI SPINS kan både COLD WILD och HOT WILD komma åtskilda och inte från hjulen utan slumpmässigt. COLD WILD-funktionen tilldelas med fyra symboler i form av rutan på rullarna 1 till 4. HOT WILD-funktionen tilldelas med 3 symboler diagonalt.

Vild

VILDA symboler visas endast på de tre mellersta hjulen. WILD ersätter alla andra symboler utom SCATTER- och BONUS-symbolen. Endast en VILD-symbol kan landa på varje rulle. Om symbolerna VILD och PLANETBLÅ visas på skärmen tredubblas alla vinster som visas på skärmen, inklusive vinster från SCATTER-symbolen.

Scatter

SCATTER-symboler kan visas på alla rullar. Endast en SCATTER kan visas på varje rulle. Att landa tre eller flera SCATTER-symboler på hjulen skapar en vinnande kombination. Tre eller flera SCATTER-symboler utlöser GRATIS SPINS. VILD- och SCATTER-symboler kan inte visas samtidigt på samma rulle.

Spela nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *