Ny spelutgåva från Play’n GO: The Paying Piano Club

Ny spelutgåva från Play'n GO: The Paying Piano Club

The Paying Piano Club från Playn GO är en 3-hjuls videoslot med 5 vinstlinjer. WILD-symbolen kan visas som en stack. WILD ersätter NÅGON symbol utom SCATTERS.

WIN MULTIPLIER är alltid tillgänglig under hela spelet. Det utlöses genom att landa en staplad WILD på en vinnande snurr. MULTIPLIER-värde väljs och appliceras sedan på vinsten för den utlösande snurrningen. Att få 1 eller fler staplade WILDS på en snurrning aktiverar bara 1 slumpmässig MULTIPLIER. I basspel är de tillgängliga MULTIPLIERS x2, x3, x5 och x10.

3 bandmedlemmar SCATTERS utlöser GRATIS SPINS med 5 inledande snurr. När GRATIS SPINS börjar är de initiala MULTIPLIERS x2, x3, x5 och x10. Varje GULDMYNDSKRÄVARE ökar alla tillgängliga MULTIPLIERS med +1 och återaktiverar ytterligare 1 GRATIS SPIN. Du kan tjäna ett obegränsat antal extra GRATIS SPINS och MULTIPLIER-steg.

Incremented MULTIPLIER överför till återstående GRATIS SPINS. GRATIS SPINS MULTIPLIER-värde återställs när GRATIS SPINS slutar. I basspelet har varje rulle en unik SCATTER-symbol. I GRATIS SPIN används en GOLDEN COIN SCATTER-symbol.

Play Paying Piano Club

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *