NHL samarbetar med Bally’s Corporation i sportspel

NHL samarbetar med Bally's Corporation i sportspel

Det har meddelats idag att National Hockey League of America har samarbetat med Bally’s Corporation i en ny sportbettingavtal som kommer att se det Rhode Island-baserade spel- och vadslagningsföretaget bli den officiella sportspelpartnern för den professionella ishockeyligaen.

Den här affären, som är början på ett flerårigt strategiskt partnerskap, är det första sportspelavtalet mellan Bally’s Corporation och en professionell sportliga.

Som en del av avtalet kommer Bally’s Corporation att ha fullständiga rättigheter att använda NHL: s logotyper och märken tillsammans med att få tillgång till officiella data från ligan, som de kommer att använda i sina sportspelprodukter.

Företaget har också knutit sig till medieföretaget Sinclair Broadcast för att skapa exklusivt och engagerande innehåll för fans av ligan samt tillhandahålla integrerat innehåll för live-täckning i nästan tjugo sportnätverk.

Detta partnerskap mellan de två organisationerna ger ömsesidiga fördelar och är en stor milstolpe i Ballys Corporation-sportspel och i-gaming-strategi för att bli ledande inom sitt område.

Genom att skaffa sig rättigheterna att använda hockeyligaens varumärke och logotyper i kombination med mediepartnerskapet kommer spel- och vadslagningsleverantören att kunna förändra engagemang mellan hockeylag och fans.

Enligt uppgift är partnerskapet med Bally’s Corporation en idealisk för National Hockey League på grund av vadhållningsoperatörens vision och strategi för sina befintliga och framtida vadprodukter på marknaden. Dessutom kommer ligan att använda partnerskapet för att öka engagemanget med hockeyfans både lokalt och nationellt.

NHL Chief Business Officer och Senior Executive Vice President Keith Wachtel kommenterade partnerskapet:

Vi är stolta över att bli den första nationella sportliga partnern för Bally’s Corporation.

Med sitt Sinclair Broadcast Group-partnerskap i kombination med en stark strategisk vision för sin portfölj av sportspelprodukter är Bally’s en idealisk partner för NHL att ytterligare engagera vår ivrig fansbas på nationell och lokal nivå.

President och verkställande direktör för Ballys Corporation George Papanier delade också sina kommentarer om affären:

Vi är stolta över att ingå detta partnerskap med NHL, vilket är en viktig milstolpe i vår strategi att bli ledande inom online-sportspel och iGaming.

Med tillgång till NHL: s officiella logotyper och varumärken, tillsammans med vårt första mediesamarbete med Sinclair, kommer vi att fortsätta på vår väg att förändra hur fans engagerar sig med sina favorithockeylag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *