Yggdrasil släpper Aztec fusion slot El Dorado Infinity Reels

Yggdrasil släpper Aztec fusion slot El Dorado Infinity Reels

Online-slotutvecklaren Yggdrasil Gaming är det senaste företaget som släpper ett videoslotspel på Infinity Reels-mekanikern. El Dorado Infinity Reels sätter scenen för en gömd förlorad värld djupt i Amazonas djungel och är en fusion av forntida civilisationer som Aztec och Inca.

Om spelet

El Dorado Infinity Reels är en mellanstor till hög volatilitetsautomat från Yggdrasil som börjar med en förenklad layout på tre hjul och fyra rader, som kan växa när vinsterna utlöses. Varje ny rulle som läggs till under spelet ökar vinstmultiplikatorn. Spelet har en avkastning på 96,54% och en maximal vinst på 250 000 €.

Spelbeskrivning och funktioner

Bonusfunktionen introducerar ett lager av strategi där spelaren kan välja mellan tre alternativ: Store eller Gamble eller Play.

Satt i Aztec Empire-era, där guldstäder blomstrade och skatter är rikliga och mångfaldiga. Ta en resa till Eldorado Infinity Reels – en plats som kanske har oändlig rikedom.

Vad utvecklaren säger

ReelPlay’s fjärde YG Masters-titel ger betydande spänning med sin spännande Infinity Reels-funktion som säkerställer att spelet förändras ständigt och avsevärt ökar vinstpotentialen.

I kombination med den slående designen som ReelPlay är känd för, kommer den här titeln att säkerställa att spelare från hela världen är engagerade och underhållna när de tas till den mytomspunna staden El Dorado i jakt på guld.

Vi är mycket glada över att kunna släppa ett annat spel som utvecklats genom YG Masters-programmet. Yggdrasils GATI-teknik säkerställer att vårt innehåll når en ny publik på outnyttjade marknader, och vi kunde inte vara mer nöjda med den här Aztec-teman med vår mycket populära Infinity Reels-funktion och avancerade element av spelarval för deras spelstil.

Granskning

El Dorado Infinity Reels är ett lysande utvecklingsarbete från Yggdrasil och ReelPlay. Spelet samlar det populära antika civilisationstemat med inbyggda symboler och illustrationer som matchar Aztec- och Inca-bakgrunderna. Autentiska ljud och animationer finns under hela spelet och den spännande mekanikern i kombination med enorm vinstpotential håller spelarna engagerade på varje snurr på hjulen.

Spela

Spela det nya Inifnity Reels-spelautomaten från Yggdrasil och ReelPlay, som drivs av GATI-teknik. El Dorado Infinity Reels kan spelas med en välkomstbonus på upp till $ / € 600 för nya spelare som registrerar sig med knappen nedan.

Få bonus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *