Unikrn kopplar upp sig med FYX i nytt onlinespel och e-sportavtal

Unikrn kopplar upp sig med FYX i nytt onlinespel och e-sportavtal

Det har tillkännagivits idag att världsledande e-sportspelmärke Unikrn har anslutit sig till FYX Gaming, ett e-sportteknikföretag som utvecklar blockchain-lösningar, i en ny online-spel- och e-sportavtal.

Genom kopplingen kommer de två företagen att arbeta tillsammans för att leverera nästa generations produkter inom iGaming-teknik och -lösningar.

Både FYX Gaming och Unikrn kommer inledningsvis att samarbeta om det nya kampspelet CryptoFights som är skicklighetsbaserat och fungerar genom att använda historiska esports-matchdata, som folk kan satsa på med livebettingfunktionen.

En oavbruten ström av innehåll tillhandahålls med faktiska, verkliga data från CryptoFights-matcher, som spelas in live till Bitcoin-blockchain via leverantörsplattformen.

Detta revolutionerande nya onlinespel och esportsavtal kommer att integrera det populära CryptoFights-spelet till Unikrn Virtual-produkten och är den första av många integrationer som förväntas ske under de kommande månaderna.

CryptoFights är ett online-kampspel som sätter kämpar mot varandra på en mot en-bas. Kämpar spelar mot varandra om varv för att göra drag och handlingar. Integrationen av denna plattform med hjälp av systemet gör det möjligt att satsa på live-matcher som har ägt rum innan en händelse laddas.

Enligt rapporter kan blockchain-dataprodukter utnyttjas för framtida spel och esports på paltform.

Den här nya tidsåldern online spel- och vadmekanikern är inställd på att lanseras offentligt senare under året och ger ett revolutionerande nytt sätt att satsa online med verklig valuta.

Inledningsvis är plattformen att erbjuda inhemska kontantmatcher och turneringar och tillåter spelutvecklare en metod för att tjäna pengar på sina skapelser.

Spelintegritet kommer att verifieras för att säkerställa verkliga resultat och rättvisa och implementering kommer att göras lättillgänglig utan kostnad för utvecklare av alla storlekar i branschen.

Bitcoin SV är plattformen som driver FYX Gaming-systemet och integrerar en databok som används för att lagra individuella matchningsdata permanent som har samlats in i realtid, vilket bekräftar resultatens integritet och öppnar upp möjligheter för nya konkurrensfunktioner för intäktsgenerering.

Verkställande direktör för FYX Gaming Adam Kling kommenterade partnerskapet:

Dagens avtal mellan FYX och Unikrn är ett enormt första steg mot att flytta affärs- och intäktsmodeller som ligger till grund för spelbranschen.

Partnerskapet skapar omedelbart en helt ny intäktsström för spelutvecklare, med grunden för framtida spel på FYX att följa CryptoFights-mallen och integreras med Unikrn – en annan unik funktion aktiverad genom vår innovativa blockchainbaserade e-sportplattform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *